Categories
Welcome to Детски магазин Пумпал

Често задавани въпроси

Как да поръчам повече от един артикул?

Не е необходимо да заявявате отделни поръчки, ако желаете да поръчате повече от една стока. Във Вашата пазарска кошница може да слагате колкото и каквито стоки желаете. След като приключите с избора, заявявате една цялостна поръчка. По този начин ще се калкулира цена за доставката, която ще е обща за избраните от Вас стоки и ще е възможно най-ниската

Ако имате предпочитания към дадена куриерска служба или желаете пратката да бъде изпратена с Български пощи, можете да уточните това в полето за коментар за Вашата поръчка.

Как да проверя цената за доставка?

Цената за доставка се определя автоматично според теглото на поръчаните стоки и в зависимост от Вашето местонахождение. Офис Пумпал запазва правото си да променя цената на нестандартни пратки, ако това се налага от куриерските компании, като се задължава да потърси Вашето потвърждение за тази промяна преди да бъде изпълнена поръчката.

Имам ли право на рекламация?

Според закона за защита на потребителите Вие имате право да направите рекламация при констатиране на дефекти на стоката, липси, несъответствие с обявената търговска марка. Рекламацията се предявява до пет дни след закупуването на стоката. При рекламация купувачът има право на отбив от цената, замяна на стоката с нова за сметка на продавача или възстановяване на стойността й.
Имам ли право да върна продукт?

Имате право да върнете или замените продукт, като срокът за това в магазин Пумпал е в рамките на 14 дни след получаването му. В рамките на този срок имате право да поискате да ви бъде възстановена стойността на продукта, да го смените с друг размер или да го замените изцяло за друг артикул. За връщане, замяна или смяна използвайте контактната ни форма или изпратете запитване на имейл office@pumpal.net